Skip Navigation

Gilde Amsterdam

Non-profit

Over ons

Gilde Amsterdam is dé professionele vrijwilligersorganisatie in Amsterdam. De vrijwilligers, jong en oud, zetten zich in om de zelfredzaamheid en participatie van stadgenoten te versterken. Zij geven...

Kinderen & JeugdGezondheid & WelzijnEducatie
Deel

Wilt u volwassenen ondersteunen bij het leren lezen en schrijven?

Vacature · Flexibel
Keizersgracht 346, Amsterdam, Netherlands
TrainingCoachingOndersteunend werkBegeleiding
Mensen begeleidenLeiderschapLezen & schrijvenLuisterenPraten met anderenNederlands
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Scan me of ga naar www.embraceeuropevolunteers.org/o/maatje-meervooreenmaatjeminder/activiteiten/Wilt-u-volwassenen-ondersteunen-bij-het-leren-lezen-en-schrijven/11578 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Deze vacature is alleen geschikt voor mensen die de Nederlandse taal machtig zijn.


Wilt u als getrainde vrijwilliger aan de slag om volwassenen te helpen bij het leren lezen en schrijven?


Gilde Amsterdam neemt u als taaltrainer graag op in het team Taal voor het Leven. U kunt zich aanmelden via het formulier op deze pagina.


Wat gebeurt er na uw aanmelding?

U wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na het gesprek weet u wat er van u wordt verwacht. Als u aan de slag wilt plannen wij u in voor de training. De training bestaat uit vier dagdelen. Na de training weet u hoe u mensen kunt ondersteunen bij het leren lezen en schrijven en kunt u beginnen. Als taalvrijwilliger kunt u na afronding van de training een cursist één-op-één ondersteunen.


Begeleiding

Tijdens terugkombijeenkomsten kunt u ervaringen uitwisselen met andere vrijwilligers. Op basis van de ervaringen worden aanvullende trainingen en workshops georganiseerd.


Waar begint u aan?

Leuk dat u overweegt om taalvrijwilliger te worden!

Op deze website geven drie situaties een indruk van hoe het is om met personen met verschillende achtergronden te werken.

Ga naar de taalvrijwilligerscheck.

Hoe kom ik er?
Over Gilde Amsterdam
Gilde Amsterdam is dé professionele vrijwilligersorganisatie in Amsterdam. De vrijwilligers, jong en oud, zetten zich in om de zelfredzaamheid en participatie van stadgenoten te versterken. Zij geven belangeloos advies en dragen met veel plezier hun kennis over aan hen die hier behoefte aan hebben.
·
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Scan me of ga naar www.embraceeuropevolunteers.org/o/maatje-meervooreenmaatjeminder/activiteiten/Wilt-u-volwassenen-ondersteunen-bij-het-leren-lezen-en-schrijven/11578 om je aan te melden