Skip Navigation
Over ons

Huis voor Taal is een samenwerking tussen Welzijn Lelystad en FlevoMeer Bibliotheek. Huis voor Taal is een veilig en uitdagend leer- en oefennetwerk waar mensen vaardigheden kunnen aanleren en oefenen...

EducatieVluchtelingen & MinderhedenGezondheid & Welzijn
Deel

Taalvrijwilliger: coach, gids, groepsbegeleider.

Evenement · Flexibel
De Promesse 4, 8232 Lelystad, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Scan me of ga naar www.embraceeuropevolunteers.org/o/Huis-voor-Taal-Lelystad/activiteiten/Taalvrijwilliger-coach-gids-groepsbegeleider/13787 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Binnen Huis voor Taal bestaan er verschillende vrijwilligersfuncties. Maar iedereen streeft hetzelfde doel na: deelnemers stimuleren om zich te ontwikkelen via de werkwijze doen, durven en je daarbij prettig voelen.


Als taalcoach begeleid je één of een paar deelnemers om gericht een taalvraag aan te pakken. Samen plan je de afspraken.

Als Taalgids ontvang je bezoekers van Huis voor Taal in de bibliotheek en ben je het eerste aanspreekpunt.

Als groepsbegeleider heb je een taalgroep onder je hoede en kan een assistent je ondersteunen die je onder de deelnemers werft. Taalgroepen hebben wekelijks bijeenkomsten op een locatie in Lelystad.


Al onze vacatures vind je terug op: https://www.lelystaddoet.nl/vrijwilligerswerk-overzicht?query=huis+voor+taal

Hoe kom ik er?FlevoMeer Bibliotheek / Huis voor Taal
Vrijwilligerswerk in De Promesse > De Promesse Activiteiten > Huis voor Taal Lelystad > Taalvrijwilliger: coach, gids, groepsbegeleider.
Over Huis voor Taal Lelystad
Huis voor Taal is een samenwerking tussen Welzijn Lelystad en FlevoMeer Bibliotheek. Huis voor Taal is een veilig en uitdagend leer- en oefennetwerk waar mensen vaardigheden kunnen aanleren en oefenen. Huis voor Taal is geen school. We richten ons op het ontdekken en praktisch oefenen van basisvaardigheden die we skills for life noemen. Vrijwilligers helpen hen hierbij. De basisvaardigheden zijn eigenlijk de vaardigheden die iedereen nodig heeft binnen onze samenleving. Skills for life zijn:
•taalvaardigheden om gericht in contact te komen en om maatschappelijke vragen te kunnen begrijpen
•rekenvaardigheden om te kunnen budgetteren.
•digitale vaardigheden om je administratie bij te houden, sociale contacten te onderhouden en om doelgericht informatie te kunnen scannen en verwerken.

Wij laten mensen ontdekken wat een leven lang leren in onze veranderende samenleving biedt! Ons motto is dan ook durven, doen en je daarbij prettig voelen.
·
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Scan me of ga naar www.embraceeuropevolunteers.org/o/Huis-voor-Taal-Lelystad/activiteiten/Taalvrijwilliger-coach-gids-groepsbegeleider/13787 om je aan te melden