Skip Navigation

Coloured Circle

Non-profit

Over ons

Coloured Circle is een brede, culturele non-profitorganisatie die mensen met verschillende achtergronden bij elkaar brengt. Met onze cultureel en maatschappelijk georiënteerde projecten begeven wij...

Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidCultuur & Kunst
Deel

Waardevolle matches maken als taalcoördinator?

Vacature · 2 uur/week
Eerste Helmersstraat 106, 1054 Amsterdam, Nederland
Scan me of ga naar www.embraceeuropevolunteers.org/o/Coloured-Circle/activiteiten/Waardevolle-matches-maken-als-taalcoordinator/14548 om je aan te melden
SamenvattingVoor ons project Taalcoaching match jij onze taalcoaches aan een maatje. Dit alles met als doel het zelfredzaam maken van het maatje.
Uitgebreide omschrijving

Wat is een Taalcoach ?

De Taalcoach helpt mensen die problemen hebben met het leren van een taal. Het gaat hierbij om mensen die de Nederlandse taal willen leren. De Taalcoach helpt hen op een ontspannen manier bij het leren en begrijpen van de taal.


Taalcoaches worden voor een periode van 26 weken gekoppeld aan een maatje. Ze geven geen les, maar ondersteunen hun maatje bij het leren van de Nederlandse taal. Voor enkele uren gaan ze aan de slag om hun maatje wegwijs te maken met de taal en de samenleving.


Als coördinator Taalcoaching ben jij verantwoordelijk voor:

·        Het voeren van intakegesprekken met de taalcoach en maatje;

·        Het matchen van taalcoach aan het maatje;

·        Input leveren voor de nieuwsbrief richting vrijwilligers

·        En werk je bij de uitvoering van de taken nauw samen met de vrijwilligerscoördinator.


Naar wie zoeken wij:

Naar een kandidaat met een goede inlevingsvermogen, ben je geduldig en je hebt een luisterend oor.


Wat bieden wij jou:

·        Een prettige werkomgeving

·        De kans om je in te zetten voor een mooiere wereld

·        Mooie en zinvolle ervaringen

·        Trainingen

·        Vrijwilligersvergoeding


Wie zijn wij?

Coloured Circle staat symbool voor de aarde en de diversiteit van al haar bewoners. Via onze activiteiten zetten wij ons in zich in om een bijdrage te leveren aan het verbinden van culturen in de breedste zin van het woord. 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Amsterdam > Amsterdam Activiteiten > Coloured Circle > Waardevolle matches maken als taalcoördinator?
Over Coloured Circle
Coloured Circle is een brede, culturele non-profitorganisatie die mensen met verschillende achtergronden bij elkaar brengt. Met onze cultureel en maatschappelijk georiënteerde projecten begeven wij ons in alle lagen van de samenleving. De diversiteit aan zienswijzen en culturele uitingen is een inspiratiebron en een belangrijke basis voor al onze initiatieven.

VOOR WIE
Coloured Circle is er voor mensen die met elkaar in contact willen komen door kennis en cultuur uit te wisselen. Wil jij je met passie inzetten voor mensen en het algemeen maatschappelijk welzijn? Dan ben je van harte welkom bij Coloured Circle
·
Scan me of ga naar www.embraceeuropevolunteers.org/o/Coloured-Circle/activiteiten/Waardevolle-matches-maken-als-taalcoordinator/14548 om je aan te melden