Skip Navigation

Assadaaka

Non-profit

Over ons

‘Assadaaka’ betekent vriendschap. Stichting Assadaaka Community staat voor vriendschap, want bewoners die bij Assadaaka Community komen, staan er niet meer alleen voor. Samen zetten wij de schouders...

Vluchtelingen & Minderheden
Deel

Over Assadaaka

‘Assadaaka’ betekent vriendschap. Stichting Assadaaka Community staat voor vriendschap, want bewoners die bij Assadaaka Community komen, staan er niet meer alleen voor. Samen zetten wij de schouders eronder om elkaar te helpen. Dat doen wij door een breed scala aan activiteiten die verbinden en de zelf- en samenredzaamheid versterken. Die armoede en eenzaamheid tegengaan. Omdat Assadaaka Community bij wil dragen aan een mooiere, betere wereld waarin iedereen mee kan doen. Daar zijn wij met elkaar verantwoordelijk voor.

Met energie en vertrouwen kijken wij vooruit naar 2019. Met onze vaste werklocatie kunnen wij onze activiteiten uitvoeren en verdiepen en onze organisatie verder verstevigen. Met een goede samenwerking met het Stadsdeel Oost, de Gemeente Amsterdam en vele formele en in formele partners kunnen wij de meest kwetsbare bewoners nog beter bereiken. Alleen door samen de schouders eronder te zetten, kunnen wij gezamenlijk het percentage kwetsbare bewoners in armoede en eenzaamheid terugdringen.